Selecteer een pagina
JOR.nl pakket

 

Wil jij zelf geen gedoe hebben met je website? Kies jouw pakket

 

Totaaloplossing voor wie zich alleen wil bezighouden met ondernemen

Bekijk de pakketten.

Of jij nu een website door ons laat bouwen of al een website hebt, jij wilt dat hij onderhouden wordt en veilig blijft. Zonder dat jij daar iets voor hoeft te doen.
Jij gaat voor gemak.
Dat kan al met een eenvoudig abonnement. Zo kun jij je bezighouden met je eigen werkzaamheden in de wetenschap dat je website in goede handen is.

Wij bieden 3 eenvoudige, overzichtelijke pakketten, waarin het beheer en de service, het onderhoud en de updates van je website geregeld zijn. Zo is jouw website altijd up to date, veilig en in de lucht. Dat geeft rust en ruimte om je eigen dingen te doen. Deze abonnementen garanderen daardoor continuïteit in jouw business.

Jij bepaalt, wat jouw website nodig heeft.

De totaal prijs wordt automatisch 1 keer per jaar gefactureerd. De prijzen zijn exclusief BTW.

Een voorbeeld uit de praktijk

Niets is zo frustrerend als niet weten hoe je website aan de achterkant werkt. Simpel een paar woorden veranderen in een tekst of een blog toevoegen aan je website neemt uren in beslag of is zo onlogisch te bewerkstelligen, dat je er al helemaal niet aan begint. Dit ondervonden meerdere klanten van mij. Aan de voorkant hadden zij een prachtige website, maar aan de achterkant was het een abracadabra aan vreemde codes en een wirwar van technische rompslomp, waarin ze makkelijk verdwaalden.

Hun websitebouwer leverde aan de voorkant mooi werk af, maar was niet van het updaten van plug-ins en het maken van de broodnodige back-ups.

En daarom nam ik deze websites onder mijn beheer en zette deze om naar een gebruiksvriendelijkere WordPress site met Divi-thema. Hierbij verwijderde ik de onnodige plug-ins, zodat de websites van mijn klanten vóór hen werkt. Ze zijn sneller, geven praktisch geen problemen meer en zijn bovendien veiliger. Technisch gezien hebben ze er geen omkijken meer naar. En omdat het Divi-thema intuïtief werkt, vinden mijn klanten al gauw hun weg aan de achterkant van hun WordPress site, mochten ze een enkel woord willen aanpassen of een blog plaatsen.

HTML website naar WordPress

 

Na wat overleg met Jordi bleek dat mijn website een flinke upgrade achter de schermen kon gebruiken. Deze was destijds door iemand anders in HTML gemaakt en dat zorgde ervoor dat sommige dingen niet optimaal konden werken voor Google. Hij heeft deze met zijn team zo veel mogelijk 1 op 1 gekopieerd. Het resultaat was bijzonder goed! Er waren zelfs een paar extra dingetjes toegevoegd, waarvoor dank!

door Dennis Davidson

Waarom zou je kiezen voor JOR.nl?

Ik ben Jordi Jansen. Naast JOR.nl heb ik een goed lopende business als goochelaar.

Meer dan 10 jaar geleden stond ik aan het begin van mijn goochelcarrière en om klanten te werven maakte ik mijn website. Om meer bezoekers naar mijn website te krijgen, investeerde ik in mijn vindbaarheid in Google. Ik was echt een leek op dit gebied. Daarom besteedde ik de werkzaamheden uit om vindbaar te worden.

Ik werd echter nieuwsgierig naar wat ik moest doen om hoger te komen in Google en begon me erin te verdiepen. Alles wat ik leerde paste ik direct zelf toe aan mijn eigen WordPress site, wat al gauw zorgde voor meer en meer succes. Momenteel heeft mijn website duizenden unieke bezoekers per maand en ik krijg dagelijks aanvragen.

Dat gaf mij de motivatie om anderen te helpen met hun website en ik richtte JOR.nl op. Nu help ik ondernemers met hun vragen over WordPress en SEO (zoekmachineoptimalisatie). Daarnaast onderhoud en optimaliseer ik hun website.

Dit doe ik niet alleen. Voor een website die alles heeft wat jij nodig hebt bundelen wij (Bas, Wendy en Jordi) en ons netwerk van programmeurs, grafisch vormgevers, SEO-experts en tekstschrijvers onze expertises.

Ik… of eigenlijk wij wensen je veel (online) succes!

 

Jordi Jansen

Over ons

JOR.nl zorgt voor website realisatie en optimalisatie. Ons JOR site pakket biedt een totaal oplossing voor ondernemers.

Contact gegevens

Muntersgoed 3, Putten

info@jor.nl

0622761980

Volg ons