Selecteer een pagina

Als je mijn blog artikelen regelmatig leest kom je veel te weten over SEO, WordPress en website optimalisatie, maar ditmaal een artikel over mijn vrouw, mijn gezin en ook mijn werk als goochelaar en SEO adviseur. Het geeft je wat meer inzicht over enkele personen van het JOR.nl team.

Het leven is onvoorspelbaar

In mijn leven heeft controle altijd een belangrijke rol gespeeld. In mijn carrière als goochelaar moet ik mijn trucs perfect onder de knie hebben om het publiek te misleiden én te vermaken. Als kwaliteitsfunctionaris afdeling Radiologie in het ziekenhuis moest ik werken met zeer nauwkeurige apparatuur en gedetailleerde onderzoeksresultaten. En als SEO adviseur bij JOR.nl neem ik websites haarfijn onder de loep om ze beter te laten presteren. Toch is er in mijn persoonlijk leven veel minder controle, en dat pakt eigenlijk heel goed uit. Zo leerde ik mijn vrouw kennen via een online datingsite, en mijn SEO werkzaamheden komen voort uit de ervaring met goochelaarjordi.nl Deze onvoorspelbaarheid geldt ook voor mijn vrouw Wendy, toen haar toenmalige werkgever failliet ging werd ze op het pad gezet van zelfstandig ondernemerschap met als resultaat haar huidige diensten als virtueel assistent.

Achter een bedrijf schuilt altijd een persoon

Bij JOR.nl werken we voor veel ZZP’ers. Vanuit mijn werk als goochelaar heb ik ontdekt dat mensen niet alleen interesse hebben in de diensten, maar ook in de persoon achter de URL. Daarom vind ik het heel leuk om dit artikel uit de NRC te delen via JOR.nl, ook achter ons bedrijf zitten echte mensen die graag de dromen van onze klanten laten uitkomen. Op basis van een persoonlijke aanpak met oog voor de mens achter de website.
Lees hier het volledige artikel in de NRC.