Jordi Jansen

JOR.nl is een onderneming onder leiding van Jordi Jansen met als doel kennis te delen over alle aspecten van SEO. WordPress is met afstand het meest gebruikte platform voor het bouwen van websites. Van hobby pagina’s met gratis breipatronen tot multinationals met enorm populaire webshops. De veelzijdigheid van WordPress is tevens de Achilleshiel. De leercurve kan scherp zijn, zeker wanneer je met Search Engine Optimization aan de slag wilt gaan. Hoe stel je de pagina’s in, hoe controleer je de kwaliteit van jouw websites en hoe kun je hoger scoren in Google en andere zoekmachines? Je bent niet de eerste webdesigner met deze vragen, en je zult ook niet de laatste zijn. Op JOR.nl zul je meer leren over de geheimen van WordPress met als doel jouw websites verder te optimaliseren.

Wie is Jordi Jansen?

goochelaarHallo, mijn naam is Jordi Jansen. In het dagelijks leven was ik Radiodiagnostisch laborant (MRI specialisatie) en Coördinerend Stralingsdeskundige. Een prachtige baan die me veel voldoening gaf echter kreeg ik het te druk met optredens. Ik treed namelijk op als Goochelaar Jordi. In feite is goochelen mijn eerste passie en ook mijn eerste betaalde klus. Ik begon al met goochelen toen ik nog op de basisschool zat, en schnabbelde in mijn tienerjaren om een optreden in de Verenigde Staten te financieren. Nu treed ik door heel Nederland op, van bedrijfsfeesten tot grote evenementen met duizenden bezoekers. Prachtig om te doen, en je begrijpt wel dat online marketing en promotie een belangrijke rol speelt om nieuwe klanten te werven, en het contact met mijn publiek te onderhouden.

SEO voor iedereen

Naast de passie voor goochelen heb ik ook een grote passie voor SEO en alles wat daarmee samengaat. Ik ben door schade en schande wijs geworden, ik heb het soort karakter dat ik de onderste steen boven wil halen. Zoekmachine Optimalisatie beslaat een breed spectrum aan kennis en vaardigheden, en ik begrijp heel goed dat niet iedereen zich daar in kan of wil verdiepen. Omdat ik vaak vragen kreeg van andere bedrijven en webdesigners ben ik gestart met de informatieve blog op JOR.nl om WordPress gebruikers verder te helpen. Daarnaast bied ik mijn SEO diensten aan voor iedereen die hoger wil scoren in Google op een “nette” en duurzame wijze. Dus geen linkbuilding via dubieuze sites of Black Hat SEO, maar schone Search Engine Optimization voor blijvend resultaat.

Meer weten over SEO? Lees dan de artikelen op de blog of neem vrijblijvend contact met me op voor advies op maat.

Jordi Jansen