Selecteer een pagina

Maak je eigen super site!

door | jul 25, 2018 | JOR.nl | 0 Reacties

Maak je eigen super site met deze tips

Met deze tips maak je je site:

  • Super snel
  • Beter vindbaar
  • Spam vrij
  • Veiliger

Kortom; een site waar je trots op kan zijn!

Begin met WordPress

Op dit moment gebruiken 75 miljoen websites WordPress. Dit is 29% van alle sites en dit aantal groeit nog steeds!

WordPress heeft dan ook veel voordelen:

  • Er zijn meer dan 45000 plugins om je website uit te breiden met extra mogelijkheden.
  • Er werkt een actieve community aan WordPress waardoor het constant van updates wordt voorzien. 
  • WordPress staat erom bekend dat het SEO technisch goed is opgebouwd. Hierdoor worden WordPress sites makkelijker gevonden.
  • Open source, dit wil zeggen dat je alles binnen WordPress mag aanpassen naar je eigen behoeften.
  • WordPress is een zeer gebruikersvriendelijk systeem. Het werkt intuïtief en is gewoon ook leuk om mee te werken!

Er zijn natuurlijk ook nadelen aan WordPress. Doordat steeds meer mensen het gebruiken is het systeem gevoelig om gehacked te worden. Ook werken niet alle plugins altijd even goed met elkaar wat weleens wil zorgen voor errors.

Zorg daarom altijd dat je je site goed onderhoud en maak met regelmaat back-ups.

Over JOR.nl Wij hosten en onderhouden WordPress sites. We maken back-ups en ontzorgen je op technisch gebied. We zien bij klanten vaak dezelfde punten ‘fout’ gaan en delen dit ook graag met jou…

Veel gemaakte WordPress fouten

 

Verkeerde URL instellingen

De URL instellingen staan niet altijd optimaal. Met regelmaat zien we dat er getallen in de url staan en niet de berichtnaam. Voor je vindbaarheid is het beter als je zoekwoord in de URL staat.

Geen redirects

Op het moment dat je je site gaat verbeteren en de pagina’s aanpast is het verstandig de URL hetzelfde te houden. Doe je dit niet ziet Google het als een nieuwe pagina en de posties die je binnen Google hebt opgebouwd raken verloren. Als je de URL aanpast (of verwijderd) zorg dan voor een 301 redirect.

Te grote afbeeldingen

Als je een afbeelding upload binnen WordPress kan je zelf aangeven hoe groot de afbeelding in je bericht moet zijn. Echter is het origineel heel groot dan wordt je site traag. Verklein je afbeeldingen dus van tevoren. Gebruik daarnaast een caching plugin om je site super snel te maken.

Verkeerde reactie instellingen

Pas geleden ontdekte wij op een site van een nieuwe klant honderden spam berichtjes en links naar dubieuze sites. Deze waren automatisch geplaatst. Zorg ervoor dat je instellingen zo staan dat het niet mogelijk is zonder goedkeuring een reactie te geven. Als je veel last hebt van Spam kun je de plugin Akismet gebruiken. Deze plugin maakt je site bijna spam vrij.

Geen Updates

Wanneer je je geen updates doet op je site kan deze worden gehackt. Zorg in ieder geval voor een hele goede back-up voor je de update doet. 

Goedkope Hosting

Wij hebben zelf ook nog een aantal sites op goedkope hosting draaien in Amerika. Op zich niets mis mee. Echter merken we dat deze sites een stuk langzamer zijn. Dit heeft te maken met de afstand en trage servers. Daarom hosten wij onze sites nu in Nederland. Hosting is ook erg belangrijk voor de snelheid van je site en daarmee je vindbaarheid voor potentiële klanten.

Geen SSL certificaat

Een SSL certificaat zorgt ervoor dat de communicatie tussen computers veiliger wordt. Als je een ssl certificaat op je site gebruikt begint jouw site met https. In Google Chrome krijgen jouw bezoekers een waarschuwing als je site niet veilig is. Deze waarschwung kan mensen tegenhouden je site te bezoeken en dat wil je natuurlijk niet…

Heb je niet zoveel kennis van de techniek? Heb je weinig tijd voor updates en back-up’s? Weet je niet hoe je de basis instellingen goed moet zetten? JOR.nl biedt een totaal systeem voor ondernemers. Zo hoef jij niet zelf het wiel opnieuw uit te vinden. Je profiteert dus van onze kennis en je hoeft alleen op de inhoud te richten.

Wel zo makkelijk 🙂

Wil je meer tips voor een succesvolle site?

In ons gratis ebook vind je meer informatie over de bovenstaande tips en nog vele andere.

Schrijf je in op onze e-mail lijst en ontvang gratis 22 tips voor een succesvolle site

Na het lezen van dit e-book weet jij precies

✅ Welke basis instellingen je moet doen om online zichtbaar te worden.

✅ Hoe je je site sneller maakt en daardoor meer klanten aantrekt.

✅ Hoe je je site veiliger maakt en meer bezoekers krijgt

✅ Hoe je afbeeldingen gevonden worden

✅ Ontdek hoe je het voor Google makkelijker maakt je site te doorzoeken en weer te geven in de zoekresultaten.

22 tips voor een succesvolle nieuwe site

JOR.nl Maak je eigen super site!