Reviews

Prachtige website

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Een website is een verlengstuk van jezelf als ondernemer. Kun je hetgeen wat je graag wil overbrengen vatten in een website? Dat is Jordi gelukt! Het werken met Jordi was en is dan ook een prettige samenwerking. Hij luistert goed naar wat bij je past (ook tussen de regels door), denkt mee, is creatief en origineel en voilà, daar is een prachtige website uitgekomen!

door Sophia van der Knaap van Sophia's Flow

JOR.nl is betrouwbaar en staat voor kwaliteit!

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Het tot stand komen van de website is vlekkeloos verlopen.
De communicatie was goed, er konden duidelijke afspraken gemaakt worden en die werden ook stuk voor stuk nagekomen. Er wordt geluisterd naar wat je wilt en ook actief meegedacht om zo het optimale resultaat te creëeren!

door Mark Tetteroo van MarkTetteroo.nl
Ondernemers en bedrijven werken met Mark Tetteroo om op de meest directe manier stappen te zetten die bijdragen aan het creëeren van een nieuwe realiteit. Dit door inzicht te krijgen in hoe zij naar de wereld kijken, zodat ze hun huidige kijk kunnen aanpassen en vanuit daar worden ze geholpen om dit te implementeren en toe te passen.

A touch of magic

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Ik ben zeer tevreden over de website die JOR.nl voor mij heeft gebouwd, maar zeker ook over het bouwproces. Al mijn eigen ideeën, foto’s en wensen zijn verwerkt in een mooie, eigentijdse site met verbeteringen en suggesties waaruit blijkt dat JOR.nl zich echt in jou en je bedrijf verdiept. Zo ontstaat een site die echt van jou voelt, maar met een “touch of magic”. Aanrader.

door Rudolf Zwijnenberg van Volante Management

Dik tevreden

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Ik ben met Jordi gaan samenwerken, omdat ik mijn website te ‘prutserig’ vond en na een jaar als VA te hebben gewerkt, was het tijd voor een professionele website. Jordi heeft dat heel goed aangepakt en heeft niet alleen de voorkant veel mooier en toegankelijker gemaakt, maar ook aan de achterkant gesleuteld om ‘m SEO-proof te maken. Misschien kwam het doordat ik zelf heel druk was, maar het tempo waarin hij een paar voorbeelden had en daarna de website helemaal af had, was echt super. Daarnaast heeft hij meegedacht over mogelijkheden voor de toekomst. Ook daar kan ik weer mee verder.
Ik zou hem aan iedereen aanbevelen: waardevol, professioneel en ruime vakkennis.

door Sietske Visser van SieVA
Ik ben Virtueel Assistent / Virtueel Recruiter. Ik ondersteun ondernemers bij het invullen van hun vacatures.

Goede service en geen omkijken naar

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Ben overgestapt naar JOR.nl en heb vanaf het begin niet alleen een prima service gekregen maar ook een goed gevoel aan Jordi over gehouden. Altijd bereikbaar voor vragen en een prima cursus gekregen over hoe om te gaan met mijn website.
Complimenten voor Jordi en zijn bedrijf!

door Louis Baerts van Tricky Business
Verzorging van magisch entertainment en magische concepten als CasinoMagic, CocktailMagic, FooltimeMagic en MagicGameshow.

Wowwwwww

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Wat een geweldige reacties op mijn nieuwe website. Veel nieuwe klanten door een betere vindbaarheid en ook het gebruik op een mobiel of tablet is geweldig. Ik ben er super blij mee.

door Gerrit Van de Beek van GéBé Hairstyling

Aanrader!

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

JOR.nl is een echte aanrader!
Ze denken goed met je mee en maken een mooie website voor je. Zoals jij het wil. Ik zeg klasse!

 

door Djuri Vermeer van Stucadoorsbedrijf Vermeer

Perfect werk

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Jordi bedankt voor het goed adviseren , teksten schrijven en maken van een promofilm voor mijn sites! Zeer professioneel en goede methodes om goed in de ranking te komen van zoekmachines!
Ik kan je overal aanbevelen.

door Ronald Moray van Ronald Moray Total Magic
Goochelaar, illusionist, Mentalist en dagvoorzitter

Wonderlijke oplossing

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Als zelfstandig ondernemer in de start-up fase werd ik, na een half jaar strijden met systemen en IT gerelateerde bedrijven, wonderlijk geholpen door Jor.nl Nu werkt alles gewoon. En als het niet werkt wordt het in no-time opgelost.
Zij denken graag mee.
Het besluit om met Jor.nl in zee te gaan heeft mijn zakelijke leven veel makkelijker gemaakt.

door Anna Joostensz van White Pepper Weddings
White Pepper Weddings is een online wedding portal voor de bruiden die zelf hun bruiloft willen organiseren.
Reviews