Selecteer een pagina

Reviews

Wat zeggen onze Klanten?

Topper!

Jordi heeft mij echt fantastisch geholpen om mijn website naar wens te krijgen. Al een paar maanden was ik er mee aan het worstelen maar kreeg het niet zo als ik wou. Jordi heeft door goed naar mijn wensen te luisteren en mee te denken, voor de finishing touch van de website gezorgd! Daarnaast ontzorgt hij mij met alle technisch onderwater zaken van WordPress.

Ik kan Jordi aan iedereen aanbevelen!

sterren

door Rosita Spekschate van rositaspekschate.nl

De beste keuze voor maatwerk!

Als startende ondernemer komen er veel zaken op je af. Toen ik mijn website wilde bouwen kwam ik erachter dat dit een vak apart is. En als je dan ook nog specifieke wensen hebt over hoe je site eruit moet zien dan is het fijn dat je hulp krijgt. JOR.nl heeft echt maatwerk geleverd. Alles voldoet aan mijn wensen en ik ben super trots op wat er nu tot stand is gebracht. Maar bovenal is de samenwerking het allerbeste. Jordi staat altijd voor je klaar en denkt met je mee. En dat is een waardevol gegeven!

sterren

door Melissa Meijer van vamelissa.nl

Best choice ever!

Nadat ik een paar keer flink tegen wat technische tekortkomingen van mezelf ben aangelopen, kreeg ik de tip om JOR.nl in te schakelen. Best choice ever!
Er viel een enorme last mijn schouders, nadat ik het technische gedeelte van mijn website en gerelateerde systemen kon overdragen. Jordi is snel, vakkundig en denkt altijd met je mee naar de best passende oplossing. Het geeft mij enorm veel rust dat ik altijd iemand achter de hand heb, die kan helpen en vragen kan beantwoorden. Nu kan ik mij weer richten op de creatieve processen waar ik wel goed in ben. Dat maakt dat ik nu veel grotere stappen kan zetten in mijn VA en coaching business. En niet alleen ik groei hierdoor, maar ook mijn klanten hebben er voordeel van.
Top service! Echt een aanrader voor andere (VA’s) ondernemers.

sterren

door Elma Harkema

Topper!

Waar ik mezelf zie als ‘De rots in de HR-branding’ voor kleine ondernemers, zie ik Jordi als ‘De rots in de branding’ als het gaat om het maken van een website en de bijbehorende werkzaamheden/mogelijkheden. Naast zijn vakkennis, vond ik de goede communicatie ook van grote waarde. Jordi reageert snel op mails en vragen en als ‘websitebouwer leek’ probeerde Jordi mij alles zo duidelijk mogelijk uit te leggen. Een topper!

sterren

door Suzanne van Veldhuijsen van vanveldhuijsenhradvies.nl

Dik tevreden

Ik ben met Jordi gaan samenwerken, omdat ik mijn website te ‘prutserig’ vond en na een jaar als VA te hebben gewerkt, was het tijd voor een professionele website. Jordi heeft dat heel goed aangepakt en heeft niet alleen de voorkant veel mooier en toegankelijker gemaakt, maar ook aan de achterkant gesleuteld om ‘m SEO-proof te maken. Misschien kwam het doordat ik zelf heel druk was, maar het tempo waarin hij een paar voorbeelden had en daarna de website helemaal af had, was echt super. Daarnaast heeft hij meegedacht over mogelijkheden voor de toekomst. Ook daar kan ik weer mee verder.
Ik zou hem aan iedereen aanbevelen: waardevol, professioneel en ruime vakkennis.

sterren

door Sietske Visser van SieVA

Wonderlijke oplossing

Als zelfstandig ondernemer in de start-up fase werd ik, na een half jaar strijden met systemen en IT gerelateerde bedrijven, wonderlijk geholpen door JOR.nl Nu werkt alles gewoon. En als het niet werkt wordt het in no-time opgelost. Zij denken graag mee. Het besluit om met JOR.nl in zee te gaan heeft mijn zakelijke leven veel makkelijker gemaakt.

door Anna Joostensz van White Pepper Weddings

HTML website naar WordPress

Na wat overleg met Jordi bleek dat mijn website een flinke upgrade achter de schermen kon gebruiken. Deze was destijds door iemand anders in HTML gemaakt en dat zorgde ervoor dat sommige dingen niet optimaal konden werken voor Google. Hij heeft deze met zijn team zo veel mogelijk 1 op 1 gekopieerd. Het resultaat was bijzonder goed! Er waren zelfs een paar extra dingetjes toegevoegd, waarvoor dank!

door Dennis Davidson

Prachtige website

Een website is een verlengstuk van jezelf als ondernemer. Kun je hetgeen wat je graag wil overbrengen vatten in een website? Dat is Jordi gelukt! Het werken met Jordi was en is dan ook een prettige samenwerking. Hij luistert goed naar wat bij je past (ook tussen de regels door), denkt mee, is creatief en origineel en voilà, daar is een prachtige website uitgekomen!

door Sophia van der Knaap

JOR.nl is betrouwbaar en staat voor kwaliteit!

Het tot stand komen van de website is vlekkeloos verlopen.
De communicatie was goed, er konden duidelijke afspraken gemaakt worden en die werden ook stuk voor stuk nagekomen. Er wordt geluisterd naar wat je wilt en ook actief meegedacht om zo het optimale resultaat te creëeren!

door Mark Tetteroo

A touch of magic

Ik ben zeer tevreden over de website die JOR.nl voor mij heeft gebouwd, maar zeker ook over het bouwproces. Al mijn eigen ideeën, foto’s en wensen zijn verwerkt in een mooie, eigentijdse site met verbeteringen en suggesties waaruit blijkt dat JOR.nl zich echt in jou en je bedrijf verdiept. Zo ontstaat een site die echt van jou voelt, maar met een “touch of magic”. Aanrader.

door Rudolf Zwijnenberg

Goede service en geen omkijken naar

Ben overgestapt naar JOR.nl en heb vanaf het begin niet alleen een prima service gekregen maar ook een goed gevoel aan Jordi over gehouden. Altijd bereikbaar voor vragen en een prima cursus gekregen over hoe om te gaan met mijn website.
Complimenten voor Jordi en zijn bedrijf!

door Louis Baerts

Wowwwwww

Wat een geweldige reacties op mijn nieuwe website. Veel nieuwe klanten door een betere vindbaarheid en ook het gebruik op een mobiel of tablet is geweldig. Ik ben er super blij mee.

door Gerrit Van de Beek

Aanrader!

JOR.nl is een echte aanrader!
Ze denken goed met je mee en maken een mooie website voor je. Zoals jij het wil. Ik zeg klasse!

door Djuri Vermeer

Perfect werk

Jordi bedankt voor het goed adviseren , teksten schrijven en maken van een promofilm voor mijn sites! Zeer professioneel en goede methodes om goed in de ranking te komen van zoekmachines!
Ik kan je overal aanbevelen.

door Ronald Moray

Professioneel

Via een collega kwam ik bij JOR.nl terecht. Jordi heeft mij goed geholpen met mijn twee websites.
Hij werkt professioneel en reageert altijd snel als je ergens hulp bij nodig hebt.
Beide websites worden nu door hem onderhouden. Ik kan Jordi aan iedereen aanbevelen, ook als je een webshop of online leeromgeving hebt!

door Sandra Chaudron