Selecteer een pagina

Waarom SEO onderdeel zou moeten zijn van jouw bedrijf

door | mei 27, 2019 | SEO | 0 Reacties

Vroeger, toen zoekmachine optimalisatie nog in de kinderschoenen stond, kon je een SEO bedrijf inhuren dat zoveel mogelijk linkjes naar jouw site maakte, of teksten werden volgepropt met de meeste populaire zoekwoorden van dat moment. Het was toen nog een stuk eenvoudiger om hoog te ranken in Google. Tegenwoordig draait het om kwalitatieve Linkbuilding maar dat alleen is niet voldoende.

Het wordt steeds lastiger om de zoekresultaten te manipuleren. Google doorziet alle trucs en stelt het algoritme bij zodra SEO experts weer een snelle route naar de bovenste positie hebben gevonden (lees ook deze pagina over Google updates). De tijd van zoekmachine optimalisatie trucs is voorbij, en dat kan goed nieuws zijn voor ondernemers die echt vooruit willen met hun website!

De oplossing?

Zorg dat je het beste resultaat wordt!

Met duurzame SEO kun je niet alleen de kwaliteit van jouw website verbeteren, je bouwt er ook autoriteit mee op in Google. Maar hoe begin je met het verduurzamen van jouw website?

Hier zijn alvast enkele tips waar je direct mee aan de slag kunt gaan:

Deze tips en nog veel meer kun je lezen in het gratis ebook “10 stappen naar een goed vindbare WordPress site”.

Is dit misschien wat veel informatie in één keer?
Het is best mogelijk dat je overdonderd wordt met termen en mogelijkheden. Daarom helpen wij ondernemers graag om hier op de juiste wijze mee aan de slag te gaan, op basis van maatwerk ondersteuning en advies.

Wie zijn wij? Wat doen we?

Jordi JansenMijn naam is Jordi, SEO strateeg en WordPress specialist voor ondernemers die behoefte hebben aan een website die gezien mag worden! Als zelfstandig ondernemer werk ik vanuit de praktijk als ervaringsdeskundige. Lees mijn verhaal via JOR.nl.

 

 

Wendy JansenMijn naam is Wendy, ik ben Online Business Regisseur voor ondernemers die onweerstaanbaar zichtbaar willen worden op social media. Je kunt meer lezen over wie ik ben en wat ik doe via onweerstaanbaaronline.nl.

 

Hoe helpen we ondernemers met een betere website, een hogere positie in Google én een betere vindbaarheid via diverse online kanalen?

Met SEO trainingen helpen we ondernemers de mogelijkheden van zoekmachine optimalisatie te doorzien en in praktijk te gebruiken. Door onze training te richten op jouw onderneming en website ontdek je snel waar mogelijkheden liggen om jouw online vindbaarheid te verbeteren.

Google is niet de enige ingang naar naar jouw website, leer hoe jij ook onweerstaanbaar zult worden op social media. Download De Gratis Gouden Gids via deze pagina: https://onweerstaanbaaronline.nl

Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Met een breed netwerk aan ondernemers bouwen we dagelijks aan een duurzame online onderneming. Graag tot binnenkort!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *