Selecteer een pagina

Lanceer je site!

Training WordPress site bouwen

Met deze één op één training leert Jordi van JOR.nl jou op eenvoudige wijze alles wat je weten wilt over WordPress.

In één dag. Zodat je zelf je eigen droomsite kan creeëren!

7

Maak je eigen site

Je wilt je eigen WordPress site maken. Maar waar moet je beginnen? Welke hosting moet je kiezen. Welk thema is makkelijk aan te passen aan jouw wensen? Jordi neemt je stap voor stap mee in de wereld van WordPress.

In deze training leer jij:

Waar je op moet letten bij het kiezen van een domeinnaam

Welke hosting partij je het beste kunt kiezen

Hoe je je hele site zelf vorm kunt geven

De beste instellingen om gevonden te worden

Welke plugins (hulp programma’s) het beste zijn

  Hoe je afbeeldingen geschikt maakt voor jouw website

Om je website super snel te maken!

Een vormgeving voor je telefoon te maken

Wie ben ik?

Wie ben ik?

 Hoi, Ik ben Jordi. Al jaren zie ik allerlei problemen bij ondernemers die zelf waren begonnen met een WordPress website. Het liefste laat ik zien wat belangrijk is vanaf de start van jouw website. Omdat je niet steeds een website bouwer nodig wil hebben is het ook belangrijk dat je leert zelf aanpassingen te doen. En wanneer het even toch niet lukt ben ik ook beschikbaar door middel van strippenkaarten. Ik geef je een training op maat zodat ook jij je eigen super site creeërt.

Maak je eigen super site samen met JOR.nl

Leer in 1 dag zelf je WordPress site te maken.

Online of op locatie.

Kosten 595 €

wordpress website

Neem hier contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reviews

Wat zeggen mijn Klanten?

“Nadat ik een paar keer flink tegen wat technische tekortkomingen van mezelf ben aangelopen, kreeg ik de tip om JOR.nl in te schakelen. Best choice ever!
Er viel een enorme last mijn schouders, nadat ik het technische gedeelte van mijn website en gerelateerde systemen kon overdragen. Jordi is snel, vakkundig en denkt altijd met je mee naar de best passende oplossing. Het geeft mij enorm veel rust dat ik altijd iemand achter de hand heb, die kan helpen en vragen kan beantwoorden. Nu kan ik mij weer richten op de creatieve processen waar ik wel goed in ben. Dat maakt dat ik nu veel grotere stappen kan zetten in mijn VA en coaching business. En niet alleen ik groei hierdoor, maar ook mijn klanten hebben er voordeel van.
Top service! Echt een aanrader voor andere (VA’s) ondernemers.

door Elma Harkema

Ik ben met Jordi gaan samenwerken, omdat ik mijn website te ‘prutserig’ vond en na een jaar als VA te hebben gewerkt, was het tijd voor een professionele website. Jordi heeft dat heel goed aangepakt en heeft niet alleen de voorkant veel mooier en toegankelijker gemaakt, maar ook aan de achterkant gesleuteld om ‘m SEO-proof te maken. Misschien kwam het doordat ik zelf heel druk was, maar het tempo waarin hij een paar voorbeelden had en daarna de website helemaal af had, was echt super. Daarnaast heeft hij meegedacht over mogelijkheden voor de toekomst. Ook daar kan ik weer mee verder.
Ik zou hem aan iedereen aanbevelen: waardevol, professioneel en ruime vakkennis.

door Sietske Visser van SieVA

Als zelfstandig ondernemer in de start-up fase werd ik, na een half jaar strijden met systemen en IT gerelateerde bedrijven, wonderlijk geholpen door JOR.nl Nu werkt alles gewoon. En als het niet werkt wordt het in no-time opgelost. Zij denken graag mee. Het besluit om met JOR.nl in zee te gaan heeft mijn zakelijke leven veel makkelijker gemaakt.

door Anna Joostensz van White Pepper Weddings

Over ons

JOR.nl zorgt voor website realisatie en optimalisatie. Ons JOR site pakket biedt een totaal oplossing voor ondernemers.

Contact gegevens

Muntersgoed 3, Putten

info@jor.nl

0622761980

Volg ons