Vilas Menger

Vilas MengerMet veel passie maak ik grafische ontwerpen op maat zoals drukwerk, digitale communicatieuitingen en reclamecampagnes voor uiteenlopende opdrachtgevers. Ideeën vertaal ik op een creatieve manier naar een design dat een gevoel oproept en mensen aanspreekt. Daarbij houd ik rekening met een goede balans tussen esthetiek en functionaliteit. Een persoonlijke aanpak en oog voor detail, dat is mijn werkwijze.

De afgelopen jaren heb ik mij begeven in verschillende branches waar het werk van een goed ontwerp in combinatie met een online product erg belangrijk is.
Overzicht, logica en ontwerp zijn onmiskenbaar en vergen heel wat tijd en vakkennis. Daarom is het heel fijn om goed te kunnen communiceren met programmeurs om zo de beste online producten te ontwikkelen en te kunnen vormgeven.

Ik werk graag samen met Jor.nl  Een betrouwbare partij die veel ervaring heeft in website realisatie en optimalisatie. Het is ontzettend leuk om met dit team samen te werken en klanten te helpen met het vormgeven van hun reclame uitingen.

Waar kan ik jou mee helpen?

Vilas Menger

Vilas Menger