Vilas Menger

Vilas MengerMet veel passie maak ik grafische ontwerpen op maat zoals drukwerk, digitale communicatie uitingen en reclamecampagnes voor uiteenlopende opdrachtgevers. Ideeën vertaal ik op een creatieve manier naar een design dat een gevoel oproept en mensen aanspreekt. Daarbij houd ik rekening met een goede balans tussen esthetiek en functionaliteit. Een persoonlijke aanpak en oog voor detail, dat is mijn werkwijze.

De afgelopen jaren heb ik mij begeven in verschillende branches waar het werk van een goed ontwerp in combinatie met een online product erg belangrijk is.
Overzicht, logica en ontwerp zijn onmiskenbaar en vergt heel wat tijd en vakkennis. Daarom is het heel fijn om goed te kunnen communiceren met programmeurs om zo de beste online producten te ontwikkelen en te kunnen vormgeven.

Een grote hobby van mij is reizen. Het liefst naar onbekende gebieden met culturen die ver van ons af staan. Het is een enorme ervaring die je op doet, een blijvende herinnering die je nooit meer zult vergeten. Gelukkig kun je tegenwoordig overal gebruik maken van het internet. In grote steden zoals bijvoorbeeld Bangkok of Manila is er high-speed internet aanwezig en zijn er grote internet cafe’s met flex werkplekken. Er komen in deze huidige maatschappij steeds meer programmeurs en ontwerpers voor, die (samen) werken over de hele wereld. De samenwerking tussen deze “digi nomaden” zorgt ervoor dat met de juiste kennis het uiteindelijke product vervaardigd wordt. Het is een mooie ontwikkeling die de combinatie van reizen en werken mogelijk maakt. Het tijdsverschil van Nederland met de rest van de wereld maakt het mogelijk dat projecten sneller ontwikkeld en opgepakt kunnen worden. Werken op afstand maakt wel dat communicatie een zeer belangrijke rol speelt.

Ik werk graag samen met Jor.nl  Een betrouwbare partij die veel ervaring heeft in website realisatie en optimalisatie. Het is ontzettend leuk om met dit team samen te werken en klanten te helpen met het vormgeven van hun reclame uitingen.

Waar kan ik jou mee helpen?

Vilas Menger